Home  |  + 31 (0)10 461 45 25

Nieuws: 22-04-2017 Piecom en CleanDeal gaan samenwerken

http://schoonmaakjournaal.nl/nieuws/piecom-en-cleandeal-gaan-samenwerking-aan/


Over Piecom

Onze toegevoegde waarde?
Wij zijn altijd voordelig, hanteren duurzame kwaliteit en leveren, waar nodig, maatwerk. Heeft u het al Piecom Geregeld?

De Piecom werkwijze.
Wij voorzien u van advies, verzorgen opleidingen en leveren snel en betrouwbaar. Zo leveren wij zowel producten van alle gerenommeerde fabrikanten als het Piecom Private Ecolabel en beschikken wij over een eigen technische dienst. Juist continuïteit is van essentieel belang binnen het schoonmaak proces. Al onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en VCA gecertificeerd.

Wij denken graag met u mee. Vanuit onze kennis en ervaring zijn wij in staat u de best passende oplossingen aan te dragen. Bent u op zoek naar een voordelige werkwijze, wilt u MVO verantwoord schoonmaken of heeft u behoefte aan maatwerk? Laat u informeren over de mogelijkheden om ook het Piecom Geregeld te krijgen!
Wij zijn ISO 9001 en 14001 gecertificeerd.

U vindt ons overal...
Ons kantoor, logistiek centrum, showroom en technische dienst zijn gevestigd aan de Bovendijk, te Rotterdam. De afgelopen jaren hebben wij ervaring opgedaan met fijnmazige distributie aan relaties verdeeld over het land. Deze logistieke dienstverlening voor ruim 1.000 afleveradressen in Nederland, Belgie en Duitsland voeren wij uit in eigen beheer. U kunt uw bestellingen vanzelfsprekend altijd bij ons ophalen.

Download de Fimap brochure brochure
In onze digitale brochure vindt u meer informatie over de Genie XS


Advies op maat 
Wilt u contact met één van onze collega‚Äôs voor een vrijblijvend advies? Vul hier uw contactgegevens in en wij informeren u graag over de mogelijkheden om het ook Piecom Geregeld te krijgen. 

contact
Onze nieuwsbrief 
Schrijf u nu in en ontvang interessante informatie en nieuwsfeiten over Piecom, uw Partner voor de professionele schoonmaak, en de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

aanmelden